Suka Sukan Geng Ofiss

/
3 Comments
Nama kite linda..kite dari skolah rendah dh menjoinkan diri dgn sukan ni sampay la skng dh tua kot..tulang dh sakit pon xleh berpisah ngan sukan ni..haaaa kali ni sukan friendly game macam macam ada game kami team ofice wat lawan lawan ni..hmmm smpy jd kontrobesi pon ada.tp itu semua utk mghiburkan ati jer..betol kawan yg suke kan sukan ni...last mont kami dah lawan badminton..hmm yg xtau main pon main jelaa..

best + ok = peace :p

ha lawan-lawan

my partner:kami menang dgn gaya..main kalah.hehe


partner kontrobesi ni..hehe

ni jela team gegurls yg dk join game kt ofis kami..xtry gegurl nk wat cmne..
.
.
.
.
.
semalam baru je abes game pingpong..kami gegurls xla pndai sgt men pingpong ni..bab kata org game bidang terjun jela..tp hokey la hanya utk releasekan tension je..jum layan k..

cam bsa la posing dlu sblm main..

ha ni team hot

ready k..

haaa peace lg..


and the winner isssssssssssssssssssss..

taaddaaaaaaa....

sape lg kite laa...heheh ha sifu nk bg teknik tu..

yg sorg ni plk penyokong tetap opiz kami..hehe

ha sonot sbenarnye main game ni..bleh hilang semua masalah kt ofis tu..cmne kwn2 blog kite share2 la jgk game korng semo..nnt kite update n upload lg pic utk game yg sterusnye akn datang next week iaiutu BOWLING lak..tuunggguuuu....peace..:p


ahai kite datang lg..erm da abes maen bowling..erm tp kite xlah pndai sgt men..juz 4 fun ajeee..tp ok lah kan ada 11 team team kite xdapat no pon.hehehe..tp utk single punyer kite dpt no 4 tau..kuikuikui..next time bleh la men lg kan,..so layan jela pic-pic yg ada ni..heheh..slamat menjamu pic kite..zassssssssss

ant. aksi-aksi yg ada..

tggu turn ek?


aksi smpingan..hehe

barisan pemain..sblm tu isi perut dlu...


das sonot n penat main..bukan penat ape pon penat dk gelak ketawa jer lebeh.heheh

ni lak pic terakhir ..peace...:p


You may also like

3 comments:

aku,dia,kamo

Photobucket Photobucket

MENJOIN CONTEST & GIVEWAY

Photobucket Photobucket b Photobucket Photobucket Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers