Terlalu awal kah??

/
4 Comments
Assalamualaikum, salam 1 Blog



haiishhhh~fenin la fikir pasal nak kawen,,

so bila dah nak kawen tu kena la fikir pasal rumah sewa baru

pada pendapat korang terlalu awalkah kalau saya mencari rumah pada waktu ini??

erm lebih kurang tinggal 2 bulan je lagi nak hidup bersame..

last week  saya ada pergi tengok rumah ni, enviroment dia ok,,rumah partly renovate,tiles, cat baru..hmmmm..

fikir..fikir..fikir...& fikir...

owner menunggu jawapan saya nih...haishh~

susah la pulak nak wat keputusan

kalau tunggu iklan rumah yang lain agak-agak senang ke ek 

nak dapat dengan rumah yang saya dah berkenan tu? 

adakah sewa rumah yang akan datang tu makin mahal..dan mahal..dan mahal..

owhh tanah di penang sememangnye tersangat mahal 
(tanya pada diri sendiri)

oh..rumah..rumah oh..

ya allah permudahkanlah urusan hamba mu ini dalam membuat keputusan yang terbaek..

amin~ (*_____*)


You may also like

4 comments:

  1. tak salah prepare awal2...mmg ssh nak cari umh sewa yg kita berkenan dan sesuai ngan bajet.kalau saya...grab je kt kalau da rasa berkenan...:)

    ReplyDelete
  2. tula..rasenye cmtu la..skang ni dk pkir btol2 je ni..rumah mkin lame mkin mhl..tq

    ReplyDelete
  3. boleh. nora cari rumah 7 bulan awal. skrg dah lega. duduk je dulu sebelum dgn suami =)

    ReplyDelete
  4. anaztasias: wa awk lg awal kan.heheh.nway tengs sudi bagi pendapat tu..

    ReplyDelete

aku,dia,kamo

Photobucket Photobucket

MENJOIN CONTEST & GIVEWAY

Photobucket Photobucket b Photobucket Photobucket Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers