CONTEST SAYA DAN KACA MATA

/
0 Comments
Assalamualaikum dan salam satu belog

 okey hari ni baru dapat join contest cik Lya Idma kita yang dah lame tag kat Lin ni..

mintak maap la yer sangat sebok sekarang..nway hari dah terlaksana pon..

 klik banner k kalau nak tau lanjut


pic yang dipertaruhkan adalah..

---
--
-

 ada chance nak menang x?(*_*)
time ni Lin nak kua bercanda ria ngan incik tunang tunggu dia plak lambat siap so posing la dulu..hihi
meh-meh sape yang nak join contest masih ada masa lagi tau..
lagi satu hadiah yang menanti masyuk jeww tau..

tengok ni..

frist prize      : RM 50 .(wang tunai)
second prize :  topup RM 30
                                                third prize     : topup RM 20                                              

2 pemenang saguhati akan diberikan topup RM 10

ok tag : Nora
                      :  ibu Qalesya 
                  :  Cik Emie

*ok DONE..semoga berjaya kepada diri sendiri..hihihihhi ^_^


You may also like

No comments:

aku,dia,kamo

Photobucket Photobucket

MENJOIN CONTEST & GIVEWAY

Photobucket Photobucket b Photobucket Photobucket Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers