Happy Birthday~

/
3 Comments
Assalamualaikum, salam satu belog ^_^


erm hari ni adalah 13 jun 2011

tapi sebenarnye nak citer kat cni tentang ari semalam.hehhe

iaitu 12 jun 2011

adalah hari bermakna buat aku..

kerana hari pertama yang aku dapat lihat dunia ini..syukur~





yeahh itulah die 

happy besday to me!

hahah tak malu betol kan wish untuk diri sendiri

yang sonot sangat sebab time tu aku ada bersama family di kampung..

hoyehh sonot tau~

ok..tata ^_^


* psssss:-semoga aku dapat merasa lagi untuk tahun hadapan..insyallah~




You may also like

3 comments:

  1. hepi besday kwn ucapkan semoga dmurahkan rezeki,dpanjangkan umo,dberkati idup dunia dan akhirat.....Amin.

    ReplyDelete
  2. hye linda..selamat hari lahir untuk kau. hidup ini akan lebih berwarna bila kita makin ditambah usia.aku pun harap begitulah. Dan sediakan rempah2 sebelum bernikah Ahaks!

    ReplyDelete
  3. Ayen: tqvm..amin utk doa itu~

    Mehmed: tengs to u..akn aku sediakan rempah ratus itu..hahaha~

    ReplyDelete

aku,dia,kamo

Photobucket Photobucket

MENJOIN CONTEST & GIVEWAY

Photobucket Photobucket b Photobucket Photobucket Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers