OMG!!

/
1 Comments
Assalamualaikum,salam satu belog,



saya aka Lin aka aku =)

ahhhhh sungguh tak perasan la...akhir-akhir ni busy sket..tak sempat nak tengok sangat blog ni..update entry pon tak sempat tapi kalau ada contest bole la layan di pagi hari jap..ngeee =)

aku tetiba rase nervous plak..tarikh my event tak lame lagi akan tiba..
erm so far 80% mayb dh settle..
tapi masih banyak lagi yang perlu tengok..
yang membuatkan aku lagi nervous adalah tadi baru terperasan tentang ticket yang aku letak kat bawah ni..
selalu dok tengok masih lambat  lagi..tiba-tiba.......

ahhhhhuuuchhh!!




 ahhh sangat takot lorh..
korang nampak tak berape ari lagi tinggal??
tak sampai 100hari lagi..
arini dah tinggal 99hari je lagiiii..takot-takot-takooottt!!
erm dah macam orang berpantang la plak aku ni dok mengira hari nak abes pantang gtu kan?

so....
steady Lin..steady hokey..
go go chaiyok!!
aja-aja fighting!!
yeahh fighting!!

opss nk fight ape plak aku nih?hahahah
xpelah nervous punye pasal..
minggu ni going back my town untuk settle kan yang mane patot dlu,,

ermmm...semoga berjalan dengan lancar lah.amin~







You may also like

1 comment:

aku,dia,kamo

Photobucket Photobucket

MENJOIN CONTEST & GIVEWAY

Photobucket Photobucket b Photobucket Photobucket Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers