Sebok~

/
2 Comments
Assalamualaikum, salam satu belog~



hai korang semua..rasa dah lama tak update blog ni..bukan tak nak jenguk ke rumah korang tapi...

tak sempat la..last week banyak habiskan masa di KL n sempat pegi Nilai untuk settle kan yang tinggal 

beberapa barang lagi sempena menjelma majlis saya~

hari ni pulak tak dan nak duk lame kat ofis dah nak kena hantar p kursus pulak kat Sg. Petani 3 hari

dah name kerja kan i follow jer la..

apa-apa pon..saya berpuas hati dah dapat beli barang yang diperlukan kat Nilai baru-baru ni..hmmm

sekarang tunggu nak tawen jela..opssstt..boleh ka cmane?haishh nak kawen ni bukan semudah itu la..sangat

telita dengan preparation nya kan..xpela bagi saya itu semua pengalaman nanti korang yang bakal 

menjadi cam saya akan rasa jgk..heee ...^___^

ok..itu je dulu untuk harini..tengs for reading have a nice day



* psssss :- penat sangat xcukup tito, x cukup rest..tapi dalam hati berbunga-bunga..lalalal  ^__________^



You may also like

2 comments:

  1. wahh~ dah sattle shopping utk kawin eh? ^__^ gud gudd.. tak sabar nk tgk linda naik pelamin.. hehee

    ReplyDelete
  2. hehehe..sabar nnt jgn lupe datang tau..=p

    ReplyDelete

aku,dia,kamo

Photobucket Photobucket

MENJOIN CONTEST & GIVEWAY

Photobucket Photobucket b Photobucket Photobucket Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers