Kena Hentam!!

/
4 Comments
Assalamualaikum ^_^ salam 1 belog


merujuk pada banner atas ni memang terharu la
memang kena hentam teruk kot!
tapi bukan nye filem ni kena hentam..tapi part dalam citer ni je la..jangan salah tafsir plak
ala abang adam tu si aidil kena hentam teruk kan sadis jugak la time tu~
eh-eh ni bukan nak wat sinopsis pon..korang tengok la sendiri k..sape yang dah tengok tu mest tau kan kan?
best x cite ni? (soklan dari kekawanku)

emmmmmmmm....(panjang plak pikir)

best lah!!!...............eh ermmm boleh la....
ada part yang saya boleh kata best..n...ada part yang cam aik?? (ha ada aik kat situ k)

maksud aik tu adalah :

* aik?... mane hilangnya parent nur n adik dia yang kepoh tu..time dia bledding ke, time nyaris mati kena bom ke kan tak wujud plak kat ctu
*  aik?.. nape si adam tu cam orang mabuk @ lalok je..padahal sakit tenat kot..cam tak berape nak jadi jer..
* aik?... eh dahla cukup jerla aik nye kan?nanti tak menarik plak klu dah tau aik kat sini banyak kan?
so....
korang pergi la tengok sendiri EKSLUSIF DI PAWAGAM SAJA tau..heheh (macam iklan tb3 plak)

 next movie yang dinantikan adalah

jeng.jeng.jeng



same-same lah kita nantikan kemunculan bumble B =)


* pssss :- even saya komen ada aik tapi aku tertitis jugak air mata (auww malu (~_~ )






You may also like

4 comments:

  1. aiiyak 3 star je rating ni.huhuh..pg jerla tgk.huhuh

    ReplyDelete
  2. best lah tapi ada part buat kita keliru sikit ^^
    part dia laloq tuh hahahaa saya nak gelak je tau tp bila kwn kt sebelah dh telebih sentap sy cover je lah ^^

    ReplyDelete
  3. ha tau xpe..tapi its ok la..boley dilayan la..=)

    ReplyDelete

aku,dia,kamo

Photobucket Photobucket

MENJOIN CONTEST & GIVEWAY

Photobucket Photobucket b Photobucket Photobucket Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers