Kosong is Zero

/
0 Comments
Assalamualaikum...selamat sejahtera..n salam 1 blog..(perasan pulak nak jadi chekgu)


heheh dah macam cekgu plak kan..erm entri kali ni ceq Lin xtau nk cite ape pon sebenarnye..saje je tak nak bagi kawan-kawan datang ziarah rumah ni takde ape nk belek kan??so ceq Lin wat la entri ni..xpe kan..
sory jugak kat kawan-kawan ceq Lin dah banyak hari tak melawat kat rumah korang...sory la teq busy siket last week Lin balik kampung halaman...ermm kerap jugak la  balik sejak akir-akir ni,,huuhuh

pada mulanye nak g keyel..last cancel ada masalah kat kampung..so berlari laju ngan ceqvivi..hehehe
settle apa yang patot kat kampung jela...

sempat la jenguk ke kedai kain...nagoya, kamdar, sallem aziz..hmm servey banyak tempat penat jer jenjalan banyak..tapi berbaloi tau..dapat gak settle part tu..selain tu ada gak g beli doorgift...boleh la kan balik cuti pon 4 hari je..


dari: ank sony eric jer.. :p

tu dialah jenjalan bersama anak..eh anak akak la..nampak tu kat kedai kain tu..tergantung sale!!sale!!
ha ape lagi beli la yang mane bekenan kan..

ok lah..nnt ceqLin update lagi k..

tengs sudi baca entri Lin..
babai..






You may also like

No comments:

aku,dia,kamo

Photobucket Photobucket

MENJOIN CONTEST & GIVEWAY

Photobucket Photobucket b Photobucket Photobucket Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers