macam2 hal la plak blog ni!!

/
5 Comments
Last week xleh nak sign in...

eh assalamualaikum..salam sejahtera..n...salam 1 blog..

haishhh hangin punyer pasal..huhuhu..mane p follwers ni????
rasenye bukan yang Lin sorang kot jadi cmne?ke Lin sorg je?uwawawawa




sebab Lin bukak tengok kat rumah yang len setengah ada setengah xde...so nak follow yang korang pon xbleh..
apa dah jadi nih???

tolong jawab cepat!!!

sabar-sabar ceqLin..


You may also like

5 comments:

  1. aik cmne follower sy bertambah?
    adakah yg saya je jd cmni? ;(

    ReplyDelete
  2. hehe..mcm2 la blogspot ni..tak abis2 lagi ke wat maintenance..Bertambah folower ok lg lin, jangan hilang semua follower udah la kan

    ReplyDelete
  3. hehehe....folower tu main cak-cak ngan lin...:)

    akak pun pernah jadi camtu...tapi ingatkan server brokben la yg lembab sampai ilang sumer tu...huhu salahkan brokben gak...;)

    ReplyDelete
  4. rynaHakimi: tula pasal..jgn hilang trus dh la kan?sob2

    ReplyDelete
  5. ibusumaiyah:sdpnye name die..pernah jgk ek?so belajar utk bersabar jela ni..men cak-cak jgn la lame sgt..hehehe

    ReplyDelete

aku,dia,kamo

Photobucket Photobucket

MENJOIN CONTEST & GIVEWAY

Photobucket Photobucket b Photobucket Photobucket Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers