Pemberitahuan

/
2 Comments
Assalamualaikum ^_^ salam satu belog

haa petang dah ni..tunggu time nak balik sempat lagi nak update entri sket kan..
nak bagitau korang ni.ada tu follower yang saya nak follow n mengintai blog dia balik tu tak boleh la..
ada yang tinggalkan link kat shoutbox tu ok la. yang tak tinggal camne kan??
so try korang check balik setting blog korang..
bukan ape kebaikkan n kemudahan untuk blog kita jugak kan..
ok tengok bawah ni..

dari  design --> dashbord --> edit profil  setetusnya..

klik pic tu klu tak berape nampak


next...

klik pic tu klu tak berape nampak


last sekali save..tu je tak susah pon..

ok.tengs kerna sudi cuba..tata

*psss :- cuba la check sbb saya pon pernah jadi cam tu..susah la kawan nk terjah kita (bertambah la sket follower..hihihi)


You may also like

2 comments:

  1. betul tue..
    kadang2 nak follow balik susah bila tak tau link..

    ReplyDelete
  2. tula kan cute mum..link tu penting..

    ReplyDelete

aku,dia,kamo

Photobucket Photobucket

MENJOIN CONTEST & GIVEWAY

Photobucket Photobucket b Photobucket Photobucket Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers