terrrrrrrrrrrrrrrsangat mengantok (*-^)

/
2 Comments
Adusssssss laaa..kenapa lah harini mengantok sangat aih..semalam tak tdo lewat sangat..takat layan maharaja lawak kejap jer pon... tapi tolong lah mata ni..boring sangat ker ok opis ni..keje nak kate tak banyak sangat kot..tapi still ada dk menunggu untuk disiapkan..tettttt...kantoi!!.tapi......haishh xtertahan lah..

source: incik google

xlarat nak menguap dah ni..mata dah berair macam orang nanes kesedihan dah ni..
nak sambung wat keje pon xde mood dah..belek fb pon dah naik muak, paper pon dah abes baca..xde berita terkini dah yang nk baca..terlelap kat ats keyboard pon bpe kali dah ni.haiiisshh..nape lah takleh tahan sangat ni..sabau la mata xlame dah nk kul 1...kejap lagi kite masuk surau k..eheheheh...

source: incik google

ha pic atas ni ada la kot gaya aku tdo kat atas keyboard kat meja ni..tp xde la tertonggeng cmtu..aku dk atas kusi sopan sket la..
tapi klu kat umah bleh la nk wat cara tersendiri kan..nak ilang kan mengantok tu buh air dalam besin ha rendam ngan ais pon xpe..tapi klu kat opis ni cmne.tak kan nak p amik besin auntie cleaner tu buh air pastu letak bawah meja..boleh ka cmtu..kang xpasal2 autie cari baldi die xjmpe..kesian plak..
erm xpela tengok pic orang len yang rendam kaki ok lah kot...bole la ilang ngantok untuk seketika sementara nk sampy pukul 1...tettttttttttt....sekian~

source: incik google



You may also like

2 comments:

  1. masalah ngantuk..ni kan masalah global tau...huhu...bygkan kalo ada sorang menguap..confirm akan ada yang sambut nguap balikk...

    ReplyDelete
  2. jemput join sini untuk promosi blog....

    http://masturazakaria.blogspot.com/2011/05/aku-nak-promote-blog-followerssuka-tak.html

    ReplyDelete

aku,dia,kamo

Photobucket Photobucket

MENJOIN CONTEST & GIVEWAY

Photobucket Photobucket b Photobucket Photobucket Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers