BAGUS SANGAT KER??!!

/
0 Comments
Entry liin kali ni nak tau la jgk kan satu product kecantikan, kesihatan ni..bagus ker ea klu la liin pon nk cube..heheh.sbenarnye ada jgk keinginan nk mencuba & menyarungnya eh memakainya..memang dr dlu lg penah dengar la name ni, tp skang ni mcm makin kuat kedengaran nye..so makin menarik la perhatian ku untuk mengetahui lebih dalam lg pasal produk ni..hmmm....produk yang liin ckp ni bukan produk kosmetik ke ape tp produk ni haa...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

ha corset n gerdle ni..cam teringin gak nk pakai bukan la badan liin gumok pon,,kurus kerempeng je,,tp...bumper tu cam ala tembam cket je..heheheh..
tolong la bagi pendapatan pendapat korang n sape2 la yang dah pakai benda ni..
ce story ce story cket ape yang baaagusss sangat bnda ni.hehehe


You may also like

No comments:

aku,dia,kamo

Photobucket Photobucket

MENJOIN CONTEST & GIVEWAY

Photobucket Photobucket b Photobucket Photobucket Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers