Jom masuk U beramai-ramai at UBM

/
3 Comments

sape yang x pernah masuk U dan sape yg nk masuk U skali lg ke jum ramai-ramai kite masuk U..haa sy dh masuk minggu orientasi daa..heheheh.td sambil dok terjah & jenjalan kt blog kawan2 ternampak la satu banner & iklan masuk U ni..ha ape lg..aku pon nk masuk jgk la..ala masuk U ni xyah dk fenin-fenin kepala hotak kot..xyah nk wat tesis kot..hanya utk berkenalan sesame blogger je..iaitu di UNIVERSITI BLOGGER MALAYSIA..
hokey klu nk join klik je kt link atas tu taw!!
jgn lambat utk daftar masuk U ni..esk dah tarikh tutup..hehehe

ok la sy nk isi maklumat dlu k..

Nama: Azlinda Md. Razali
Start Berblog :Awal Tahun 2011
Pandangan Mengenai Dunia Blog: memang best la kan..dpt tengok n kenal ngan org luar dr tmpt kite..dr seluruh dunia la kata kan..bleh bertukar2 pendapat dan jugak boleh bg idea tu klu sape yg perlukan pertolangan..semuanye kreatif, inovatif lah..hehehe
Pandangan Mengenai IPTM a.k.a Insitut Pengajian Tinggi Maya ni mcm xsangka jer kan ada dunia alam fantasi nih..heheheh..hanya dihujung jari je dah dapat status siswazah..hokey ape..bernas sungguh idea penganjur dan pihak pengurusan ni..hehee

ok lah sy nk ajak kawan ni masuk U jgk ler..


You may also like

3 comments:

  1. dah follow dah jom follow balik ok
    salam dari UBM jomput join
    Bloglist 1 bulan bersama dunialelakimaskulin.com ok http://www.dunialelakimaskulin.com/2011/04/bloglist-1-bulan-bersama.html

    ReplyDelete
  2. nizam datang singgah dari UBM.. :)
    jemput ke blog nizam yer. :)

    ReplyDelete
  3. ok..nnt sy terjah blog korang ek~

    ReplyDelete

aku,dia,kamo

Photobucket Photobucket

MENJOIN CONTEST & GIVEWAY

Photobucket Photobucket b Photobucket Photobucket Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers