Contest : Gambar DesktOp Lappy !

/
2 Comments

Arcma Baharin ( gugu )
hokey yang atas tu pic desktop cik Arcma kite..hencem nye la..erm ilang tensen kot kalau dpt tgk setiap mint kan?haiishh..hehehe..:p
memandangkan saya pon agak lame xmenjoinkan diri ngan contest @ Ga ni..jadi dengan ini sy nk join k..sape yg ternmpk banner kt atas tu clik jelah  kt banner tu trus k.. jgn tengok lame2...nnt jatoh chenta ngn pic cik Arcma kite lak..:p


-
-

-

-
tadaaaaa..:p
-

--

-

-

-
:p


Photobucket
ni lak dekstop saya..hehehe..pic tu dh lama jgk la sy pakai...bukan ape keje sy ni amat terperinci nk meneliti memerhati pelan-pelan,drawing-drawing..detail-detail.ape2 lah berkaitan ngan pelan ni..so tu sbb buh pic tu..even penat pon lengguh blakang ke sakit tengkok ke bila tgk pic dekstop rase cm aarrrhhh....legaaaaaaa...
hehehe lega rase cm dapat satu suntikkan baru kt blakang taw..betol ce tgk lame @ ce tgk betol pic tu..tambah lagi bila betol2 rase penat cam sy blik site arghh..legaa klu betol bleh dpt suntikan cmtu..hehe..
so sy pon cam malas la nk tukar pic yang len.tunggu jumpe yg len lak ke an an an?
k lah babai..

opps~ lupe kt desktop tu ada desktop calender.. hmmm yg tu utk reminder je..saya selalu lupe lorhh..so itulah cr nye..buh je note kt ctu..semo ada..date nk balik kampungku ke,date appoiment ngn user ke..haishh xyah la cite kan..kira mcm2 ada..tp yg kali ni je xfull.manyak masa free bln nie.heheh
k..tata~

nk mengeTAG:


You may also like

2 comments:

aku,dia,kamo

Photobucket Photobucket

MENJOIN CONTEST & GIVEWAY

Photobucket Photobucket b Photobucket Photobucket Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers