Nak wat sdiri ke Tempah je??

/
4 Comments
lagi satu hal yang x settle ni...bab kad kahwin nih..banyak jgk yg sy dk seurvey n macam-macam harga yang ada..mahal gila ada,,tp mest la cantek bangat kan?yang murah sangat pon ada tp tp xbpe cun sangat la plak..saya klu bleh yang sderhana pd harga n design kad tuh xlah simple sgt kan..juz nice ok la kan..

hmmmm..fenin dh dk pilih2 ni..pilih pon kt on9 jer la klu nk g setiap satu kedai tu agak xlogik la..nun jauh di sana lorhh....
tp klu nk wat sdiri ada je kepandaian n kekreatifan sket-sket utk wat..tapiii....xde ms lah..sape ada bakat nk tlg designkan utk sy.hehehe
wah baek la sangati ati org yg nk design kan tu ek?nk design sdiri tp xde ms la..siang ari dk design pasal keje..malam mata nk desigm depan tv lg.nk design kt atas bantal lg..heheh..:p

erm...xtau nk pilih kad yg jenis cmne la..klu yang ni minat jgk tapii..ok ke x ce tgk...

simple je kan?tp xleh pki size ni besar sgt kot..


-
-
-
-
-

klu yang ni plak??erm size ok dah..

-
-
-
yg ni simple jgk tp menarik sket la kan?

-
-
-
-
-
-

yang ni plak sy sgt minat tapi ada gak org ckp xbpe la utk event kahwin ni nk pki kartun segala..hmm betol ke? contoh yg cmni??



hmm.betol la org ckp bukan senang nk tawen nih kan?mcm2 kna pikir..mmg kna wat prepairation awal-awal.klu x cmni la jd nye mcm2 nk tengok..sy ni pon kira awal jgk dah kan?tapi masih xleh wat keputusan lagi.hee..
ok la tengs sudi baca bebelan saya ni..



You may also like

4 comments:

  1. Buat sendiri jelaa,jimat ckit kos.Buat simple2 pun ok sbb klu buat mahal2,cantek2 tp smpai mase org tu x dpt dtg org ni x dpt dtg x gune jgk kan....

    ReplyDelete
  2. ha tula.ada gak terpkir cmtu..hmmm...

    ReplyDelete
  3. buat sndri je kot.. lagi puas hati.. tapi kalo nk pilih dari 3 kat atas ni amik 1st.. putih itu bersih.. ^_^

    ReplyDelete
  4. tul...kalo buat sendiri mmg jimat kos..tak salah kalo tang card tak vouge..at least duit yg bakal disavekan dari buat kad yg mahal tu blh memvougue kan lagi benda yg lain ex: hantaran yg bakal jadi hakmilik sendiri..

    ReplyDelete

aku,dia,kamo

Photobucket Photobucket

MENJOIN CONTEST & GIVEWAY

Photobucket Photobucket b Photobucket Photobucket Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers