mataku rabak

/
1 Comments
hai kawan-kawan blog ku sekalian..tolonglah-tolonglah mata ku dh nk rabak xtertahan ni sape bleh tolong ilangkan rase nantok ni..hmmmm...tambah2 arini ari permulaan..hehe arini senin eh isnin la katakan mata xbpe nk buka sgt ni..td pagi pon terlewat nk bgun g keje.naseb la ada kwn umah yg priharin tlg kejut kan.terima kaseh yer kawan ku..fuhhhhh!! selamat aku.huhuh..
ni mengantok penanggan anugerah ABPH semalam la ni...mata ngantok pon sanggup tunggu sampai abes..mesti korang pon same gak kan an an?rase cam xcukup tto je...klu la arini dapat cuti kan syiokk~
hmmmm....td baru je siap mengisi kekosongan perut haishh bertambah-tambah la mengantok aku nih..hmmmm..perut kenyang + mengantok = tito...zzzzzzzzzzz..ok aku tito dlu k.

tito dpn pc pon bole laaa..ZZzZzzzzzzz

eh xjd la tdo bleh je kan nk ilangkan rase ngantok ni jenjalan je kt blog-blog korang nk tgk entry yg menarik kt page korang kan..hmmm..smlm puas je kan tgk ABPH tu..sbb pengacara die pon lawak gilaaaa la..xboring kan?sape sokong angkat kaki..heheheh
yang paling puas ati tu pelakon kegemaran ku dh menang bintang paling fofular taw!! sape lg klu bukan shahezy sam..yeayy suke-suke die..memang da best laahhh..bertambah best tu part last tu kan?pengacar baru naik tu johan ngn soley-soley tu..hehehe..
sam siap bawak momy die nek pentas laah..xpenah tgk lg sblom ni kan?
eh ttb ialng lak ngantok aku bercerita pasal anugerah smlm..heheheh..ok lah sory la ea.mcm la aku sorg yg tgk anugerah smlm.hehe jgn mara ek..


ni la bintang fofular a.k.a bintang hati ku..
heheheheh..

xmo cite da.jum kt sharing is caring ape yg korang ase best sgt part ABPH semalam..ce cite ce cite..heheh
okey,babai,tata,titi,tutu,teto..heheheh 



You may also like

1 comment:

aku,dia,kamo

Photobucket Photobucket

MENJOIN CONTEST & GIVEWAY

Photobucket Photobucket b Photobucket Photobucket Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers